Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Banyodaki küfler nasıl temizlenir (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/71168-banyodaki-kufler-nasil-temizlenir.html)

Jade 01.12.2013 10:14

Banyodaki küfler nasıl temizlenir
 
Banyodaki küfler nasıl temizlenir


Biz bayanları çok fazla rahatsız eden durumlardan birtaneside banyolardaki köşelerde oluşan küflerdir.Özellikle banyoların köşelerinde ya da duşa kabinlerin içerisinde oluşan bu küflerden nasıl kurtulacağınızı biliyorsanız sizlere en kısa şekilde banyodaki oluşan küflerden nasıl kurtulacağınızı anlatalım.

Öncelikle yapmanız gereken şey banyoları mutlaka her zaman kuru tutmalısınız ve bol bol havalandırmalısınız.Duş alırken çıkan buharın içeriye hapsedilmeden banyo penceresini açarak dışarıya çıkmasını sağlamalısınız.

daima kuru tutulmalı, bol bol havalandırılmalı, duş sırasında oluşan buhar içeri hapsedilmeden banyo penceresi açılmalı ve biriken buhar dışarıya çıkmalıdır. Banyo penceresinin devamlı açık kalması da küf oluşumunu engellemede büyük yarar sağlayacaktır.Banyonuzu sık sık temizleyin temizlikten sonra güzelce durulanmasına dikkat edin.Duşa kabinler ve küvetleirn içleri kuru tutulmalıdır.

EbruLi 08.02.2016 11:59

Cevap: Banyodaki küfler nasıl temizlenir
 
Banyodaki Küflerden Kolayca Kurtulun



banyodaki , kolayca , kurtulun , küflerden


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Banyodaki fayans aralarında zaman zaman küfler oluşabilir.

Bu küflerden kurtulmak için bir kabın içine biraz beyaz sirke dökün, eski bir diş fırçasını sirkeye daldırın ve küfleri ovalayın. Ya da sirkeyi sprey şişesine boşaltın, küflerin üzerine fışkırtın ve 10 dakika içine işlemesini bekleyin. Suyla durulayın ve gerekirse işlemi tekrarlayın.

Çamaşır suyu da küfleri çıkarmada etkilidir. Sprey şişesini eşit miktarda çamaşır suyu ve suyla doldurun. Fayans aralarına püskürtün ve birkaç dakika beklettikten sonra temiz bir pamuk bezle silin.


Saat: 03:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.