Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Kozmetik Ürünler Nasıl Saklanmalı? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/71169-kozmetik-urunler-nasil-saklanmali.html)

Jade 01.12.2013 10:15

Kozmetik Ürünler Nasıl Saklanmalı?
 
Kozmetik Ürünler Nasıl Saklanmalı?


Bayanlar kozmetik ürünleri doğru saklamak çok önemli gerçekten onlarca para verdikten sonra alınan ürünlerinizi kullanmadan çöpe gitmelerini istemezsiniz sanırım öyleyse yazımızı dikkatlice okuyunca Kozmetik ürünleriniiz nasıl saklamanız gerektiği konusunda bilgileneceksiniz.


Göz kalemini oda sıcaklığında muhafaza edebilirsiniz oda sıcaklığında yumuşayan göz kaleminin sürüşüyle harika göz makyajı yapabilirsiniz.Ayrıca göz kalemlerinizi buzdolabınd amuhafa edebilirisniz.

Maskaranızı oda sıcaklığında muhafaza edebilirsiniz bayanlar çok sıcak ya da çok soğuk ortamda bulunmamasına dikkat etmeniz yeterli olacaktır.Kurumaya başlayan maskaralar için, maskaranın fırçasına birkaç damla ılık su dökün ya da hintyağı damlatın. Böylece maskaranızın ömrünü uzatabilirsiniz ve bu arada kirpiklerinize bakım uygulamış olursunuz hint yağı ile.

Kullanıdğınız bakım kremlerinden en iyi sonucu alabilmek için yapmanız gereken şey buzdolabının en alt gözünde bekletmeniz olacaktır bu şekilde daha verimli sonuç elde edersiniz.

Rujunuzu fırça ile sürmeye özen gösterin bu şekilde sürülen ruj daha pürüssüz ve güzel bir görünüme kavuşmanızı sağlayacaktır.


Saat: 10:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.