Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Bunları Biliyor musunuz ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/)
-   -   Saça Yapışan Sakız Nasıl Çıkarılır ? (https://www.forumaski.com/bunlari-biliyor-musunuz/83153-saca-yapisan-sakiz-nasil-cikarilir.html)

Perii 05.01.2014 20:11

Saça Yapışan Sakız Nasıl Çıkarılır ?
 
Saça Yapışan Sakız Nasıl Çıkarılır ?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Şimdi saçımıza yapışan sakızdan zeytin yağ ile kurtulma yöntemini anlatacağım. Sakız yapışan bölgeye zeytin yağımızı sürmemiz gerekiyor , bu işlem için sakızlı kısımın altına bir peçete veya buna benzer bir bez koyunuzki zeytin yağımız etrafı pisletmesin. Zeytin yağı saçlarımıza yapışan sakızdan yavaş yavaş çözecektir. Bu arada bizde saçlarımızı küçük küçük teller halinde bir birinden ayırmaya başlıyoruz. Elimiz ile veya bir peçeteden faydalanarak sıyırarak çekmeye başlıyoruz. Ne kadar küçük küçük yaparsanız sizin için daha kolay olacaktır.

Sıyırma işlemin ardından saçlarımızdaki sakızların bir çoğunun çıktığını göreceksiniz. Şimdi sıra eski kullanmadığımız diş fırçamız ile saçımızı tarıyoruz. Diş fırçamız saçımızda kalan sakız parçacıklarınıda temizleyecektir. Saçımızdaki sakızdan kurtulana kadar bu işleme devam ediyoruz.

Zeytin yağlı kalan saçımızın o bölgesini 15 – 20 dakika boyunca yıkayalımki zeytin yağın etkisede saçlarımızdan gitsin. İşlem basit olduğu kadar etkili bir yöntem olduğunu düşünüyorum.


Wine 05.01.2014 20:15

Cevap: Saça Yapışan Sakız Nasıl Çıkarılır ?
 
Çok korkunç bir şey ya, çocukken yapışmıştı annem direk kestirmişti saçlarımı :D


Saat: 17:45

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.