|
Bunları Biliyor musunuz ? kategorisinde açılmış olan Haşladığınız Yumurtanın Çatlamaması İçin konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
27.02.2014, 01:17 | #1 (permalink) |
Özel Üye | Haşladığınız Yumurtanın Çatlamaması İçin Haşladığınız yumurtanın çatlamaması için Haşlarken çatlayan yumurta yalnız görünüm açısından değil, lezzet açısından da istenen bir kıvamda olmuyor. Bunun küçük bir ayrıntısı var. Çatlamadan yumurta haşlamanın kolay bir yolu var. Haşlarken suyun ve yumurtanın üstüne serptiğiniz bir tutam tuz, yumurtaların çatlamasına engel olur. |
27.02.2014, 01:30 | #2 (permalink) |
| Cevap: Haşladığınız Yumurtanın Çatlamaması İçin Anladığım kadarıyla tuz hem temizlikte hem de kıvamda sertlik derecesi oluşturmada önemli bir materyal. Tuzsuz kalmamak dileğiyle,bilgilendirme için teşekkürler.
__________________ Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan, Yalnız söylenen sesi duyabiliyorsan, Ne görebiliyorsun,Ne duyabiliyorsun. "Hayret et! Çünkü hayrettir göğe açılan pencere. Hayret ettim ve gördüm, bin ayet güldü yüzüme." |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |