Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Coğrafya (https://www.forumaski.com/cografya/)
-   -   İç Anadolu Bölgesinde yaygın görülen meslekler nelerdir ? (https://www.forumaski.com/cografya/99996-ic-anadolu-bolgesinde-yaygin-gorulen-meslekler-nelerdir.html)

Perii 29.03.2014 12:13

İç Anadolu Bölgesinde yaygın görülen meslekler nelerdir ?
 
İç Anadolu Bölgesinde yaygın görülen meslekler nelerdir?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Diğer birçok bölgemizle kıyas edecek olursak İç Anadolu Bölgesi özellikle sanayi bakımından bir hayli gelişmiştir. Lokomotif sanayisi, çimento fabrikaları, talaşlı imalat atölyeleri, tarım ilaçları ve tarım makineleri sanayisi, şeker fabrikaları, petrol rafineleri, CNC tezgah imalatı ve tekstil sanayisi en çok personel alımı yapan alanlar olduğundan dolayı bu tip kuruluşlara yönelerek kısa süre içerisinde iş bulabilirsiniz.
İç Anadolu Bölgesinde görülen meslekler arasında besicilikte yer almaktadır. Bölge şartlarının el verişli olmasından dolayı özellikle küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılmaktadır. İç Anadolu Bölgesinde yaygın olan meslekler içerisinde teknisyenlik en rövanşta olan meslektir. Özellikle tekstil ve talaşlı imalat sanayisinde çok sayıda tekniker ve teknisyen çalışmaktadır. Meslek yüksek okulu mezunlarının en rahat iş bulduğu bölgenin İç Anadolu Bölgesi olduğuna emin olabilirsiniz.
Elinizden hiçbir iş gelmiyorsa bölgede çok sayıda tarım alanı bulunmaktadır. İlgili tarım alanlarında çok rahat tarım işçisi olarak iş bulabileceğinize emin olabilirsiniz.

TuNa_HaN 29.03.2014 14:34

Cevap: İç Anadolu Bölgesinde yaygın görülen meslekler nelerdir ?
 
En yaygın bir diger meslekte kamyonculuktur


Saat: 23:58

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.