|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Etli Tirit konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
20.01.2013, 23:09 | #1 (permalink) |
∞ | Etli Tirit [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Hazırlama Süresi: 25 Pişirme Süresi: 35 Kişi Sayısı: 8 Posted ImageMalzemesi: 500 gr. kuzu kuşbaşı 6 dilim ekmek 3 adet soğan 1 yemek kaşığı tereyağ1 demet maydanoz 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çaykaşığı tuz Tarifi: • Eti yıkayıp tencereye koyun. • 3 bardak su, karabiber ve tuz koyun. • Tereyağı ilave edip et yumuşayana kadar pişirin. • Soğanı yarım ay şeklinde doğrayıp tuzla ovun. • Maydanoz ilave edip karıştırın. • Ekmek dilimlerini küçük parçalara bölüp servis tabağına yayın. • Üstüne soğan ve eti suyuyla birlikte koyun. • Maydanozla süsleyip servis yapın. Etiketler: Etli Tirit |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |