Türk Çorbası 300 gr tavuk eti 2 biber 1 soğan 1 su bardağı haşlanmış mısır 2 yemek kaşığı margarin 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı nişasta yeteri kadar su Soğan yağda kavrulur, biber ince ince doğranır üzerine eklenir. tavuk ta aynı şekilde ince ince doğranır, üzerine eklenir, 2 - 3 dakika kavrulur. Mısır atılır, karabiber tuz eklenir. en sın nişasta bir miktar suyla inceltilerek karışıma atılır. Kıvama gelene kadar su eklenir. Karıştırarark kaynayana kadar pişirilir. Daha sonra kısık ateşte 5 dakika daha pişirilir, ocaktan alınır |
Saat: 13:45 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.