|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Türk Çorbası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
19.05.2013, 21:52 | #1 (permalink) |
| Türk Çorbası 300 gr tavuk eti 2 biber 1 soğan 1 su bardağı haşlanmış mısır 2 yemek kaşığı margarin 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 yemek kaşığı nişasta yeteri kadar su Soğan yağda kavrulur, biber ince ince doğranır üzerine eklenir. tavuk ta aynı şekilde ince ince doğranır, üzerine eklenir, 2 - 3 dakika kavrulur. Mısır atılır, karabiber tuz eklenir. en sın nişasta bir miktar suyla inceltilerek karışıma atılır. Kıvama gelene kadar su eklenir. Karıştırarark kaynayana kadar pişirilir. Daha sonra kısık ateşte 5 dakika daha pişirilir, ocaktan alınır
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |