|
Çorbalar kategorisinde açılmış olan Anibal Çorbası konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.09.2012, 15:00 | #1 (permalink) |
why so serious? | Anibal Çorbası Tarif Ayrıntıları Türü :Çorba Pişirme Süresi :25-30 dk Pişirme Şekli :Tencere Zorluk :Kolay Kişi Sayısı :2-4 Tarif Malzemeleri 100 gram kuzu kuyruğu 50 gram füme pançeta 250 gram havuç 300 gram ıspanak 250 gram patates 250 gram domates 1 baş soğan 1 diş sarımsak yeterince kızarmış ekmek yeterince karabiber ve tuz Tarifin Hazırlanışı Havuçları üzerlerini kazıdıktan ve bol suda yıkadıktan sonra serçe parmağı uzunluğunda kibrit çöpü gibi doğrayın. Domatesleri, kabuklarını soyduktan ve çekirdeklerini çıkardıktan sonra küçük parçalara doğrayın. Patateslerin de kabuklarını soyup yıkayın ve tavla zarı biçiminde doğrayın. Ispanakları ayıkladıktan ve bol suda yıkadıktan sonra sularının süzülmesi için bir kevgire koyun. Pançeta ve soğanı da fazla ufak olmamak üzere tavla zarı biçiminde parçalara doğrayın. Sonra kuzu kuyruğuyla birlikte soğanı, kabuğu soyulmuş sarımsağı bir tencereye koyarak ateşe oturtun. Birkaç dakika kavurduktan sonra domatesleri, havuçları, ıspanağı katın. Tahta kaşıkla hepsini beş dakika kadar kavurduktan sonra 6 bardak ılık suyu katın. Tuzunu ve karabiberini de serptikten sonra tencerenin kapağını kapatarak yarım saat pişirin. Bu süre sonunda doğranmış patatesleri de çorbaya katarak on dakika daha pişirin. Çorba pişince ateşten indirip servis kâsesine boşaltın ve yağda kızartılmış ekmek parçalarını da içine attıktan sonra servis yapın. alıntı
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |