Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Çorbalar
Kayıt ol Yardım Kimler Online Bugünki Mesajlar Arama

canlı casino siteleri canlı casino siteleri sagedatasecurity.com casino siteleri takipçi satın al
porno diyarbakır escort bayan antalya escort malatya escort

Düğün Çorbası

Çorbalar kategorisinde açılmış olan Düğün Çorbası konusu , ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 14.09.2012, 15:16   #1 (permalink)
why so serious?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Düğün Çorbası

Tarif Ayrıntıları
Türü :Çorba
Pişirme Süresi :30-35 dk
Zorluk :Kolay
Kişi Sayısı :4-6
Tarif Malzemeleri
350 gr kuzu eti
3 yemek kaşığı un
3 yemek kaşığı yoğurt
1 yumurta
3 yemek kaşığı tereyağı
biraz tuz. Pul biber
Limon suyu


Tarifin Hazırlanışı
Etleri kuşbaşı doğrayarak haşlayalım. Kemikli ise kemiğinden sıyırarak ufak ufak didikleyelim. Diğer taraftan çorbanın terbiyesini hazırlayalım. Bunun için yoğurt ve unu güzelce çırpalım, yumurta ve az limon suyu ilave ederek iyice karıştıralım. Hazırladığımız yoğurtlu karışımı et suyumuzun içine yavaş yavaş ve karıştırarak ilave edelim. Didiklenmiş etleri de ekleyerek kısık ateşte çorbamızı birkaç dakika daha kaynatalım. Son olarak çorbanın tuzunu da ilave ederek üzerine tereyağı ve pul biber ile hazırlamış olduğumuz sosu gezdirip servis yapalım.













alıntı

__________________

.
.
.
.






.
.
.


why so serious?
Ceysu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2021, 19:21   #2 (permalink)
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kıymalı Düğün Çorbası

Ben de bu tarifi kullanarak yapıyorum düğün çorbasını.

Malzemeler:
3 çorba kaşığı sıvı yağ
2 diş sarımsak
100 gr. dana kıyma
1 litre et suyu
3 çorba kaşığı süzme yoğurt
2 çorba kaşığı un
1 adet yumurta sarısı
1 çorba kaşığı limon suyu
2 çay kaşığı tuz
1 çorba kaşığı tereyağı
1,5 çay kaşığı kırmızı toz biber

Hazırlanışı:
Çorbayı yapacağınız tencereye sıvı yağı ve sarımsakları ekleyip 1-2 dakika soteleyin. Sonrasında kıymayı ekleyin ve kıyma suyunu çekene kadar kavurun. Üzerine et suyunu ilave edin ve kaynamaya bırakın. Bir kap içerisinde yoğurdu, unu, yumurta sarısını ve limon suyunu iyice çırpın. Kaynayan sudan yoğurtlu, unlu karışımın içerisine bir kaşık yardımıyla azar azar kaynar su ekleyerek karışımın ılınmasını sağlayın. Ilındıktan sonra karışımı tencereye azar azar ilave edin. Sürekli karıştırarak çorbanın kıvamı koyulaşana kadar pişirin. Kaynamaya başladığında, ocağın altını kapatın ve tuz ekleyin. (Tuzu önce eklerseniz çorbanız kesilebilir, o yüzden tuzu en son ekleyiniz). Üzeri için tereyağını kızdırıp kırmızı toz biber ekleyip çorbanızın üzerine gezdirerek sıcak sıcak servise sunun.

Alıntı: [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

candan77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.


Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
yetişkin sohbet chatkamerali.net

Saat: 11:49