Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diyet Listeleri (https://www.forumaski.com/diyet-listeleri/)
-   -   25 Günde 9 Kilo Verdiren Diyet Listesi (https://www.forumaski.com/diyet-listeleri/61550-25-gunde-9-kilo-verdiren-diyet-listesi.html)

Jaqen 21.10.2013 18:45

25 Günde 9 Kilo Verdiren Diyet Listesi
 
25 Günde 9 Kilo Verdiren Diyet Listesi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Bu diyet listesi ile fazlalıklardan kurtulup hayallerinize kavuşacaksınız. Yazın en büyük derdiniz olan fazla kilolarınızı bu diyet sayesinde vücudunuzdan hazmederek atacaksınız. Bu diyet yaklaşık 20-25 günde en az 7 kilo verdirebilir. Uzmanlar eşliğinde hazırlanan diyet tamamen sağlıklıdır. Sağlığınızı tehlikeye atacak hiçbir risk ya da tehlike yoktur. Kışın vücudunuza depoladığınız yağları bu yaz bu 25 günde 9 kilo verdiren diyet ile rahatınızı bozmadan yaza çok renkli gireceksiniz. Sizin için öğün öğün ayırdığımız bu diyet listesinden farklı bir şeyler yiyip içmezseniz diyetin sonunda en az 7 kilo garantisini verebiliriz. Şimdi listemizi inceleyelim.
Sabah Kahvaltısı
Sabah kahvaltısında çoğunlukla az kalorili yiyecekler tüketilmelidir. Bir pişmiş yumurta bir dilim ince kepek ekmeği ve bol bol yeşillik tüketilmelidir.
Öğle Yemeği
Öğlen yemeğinde ise karbonhidrat tüketilmelidir. Az miktarda makarna veya onu yerine pilav bir kase yoğurt veya ayran içilmelidir.
Akşam Yemeği
Akşam yemeğinde kıyma veya tavuk tüketilebilir. Ancak bu tüketilen proteinli gıdalar mümkün olduğunca yağsız olmalıdır. Ton balığı gibi yağlı hazır yiyeceklerden tüketmeyiniz.


Saat: 13:04

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.