Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diyet Listeleri (https://www.forumaski.com/diyet-listeleri/)
-   -   Zayıflamaya yardımcı 4 kuruyemiş (https://www.forumaski.com/diyet-listeleri/88683-zayiflamaya-yardimci-4-kuruyemis.html)

Perii 03.02.2014 23:57

Zayıflamaya yardımcı 4 kuruyemiş
 
Zayıflamaya yardımcı 4 kuruyemiş

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]İşte zayıflamaya yardımcı, tok tutan kuruyemişler…



Vitamin deposu olan kuruyemişler, özellikle cildimiz ve sağlığımız için tüketmemiz gereken besinler arasında yer alıyor. Kuruyemişler, düzenli ve az miktarda tüketildiğinde tok tutma özelliği ile kilo vermeye yardımcı oluyor. Acıktığınız zaman yardımınıza koşan bir avuç kuruyemiş, sizi abur cubur alışkanlığınızdan kurtarıyor. İşte zayıflamaya yardımcı 4 kuruyemiş...
Fındık

B ve E vitamini açısından zengin olan fındık, kalsiyum ve magnezyum deposu. Kemik sağlığını korumada yardımcı olan fındık, yağ oranı açısından yüksek olsa da, her gün yarım avuç tüketilmesi gereken besinlerden.
Kestane

Demir ve lif bakımından zengin olan kestane, sindirime yardımcı olduğu için diyetlerde kolayca yenebiliyor. C vitamini ve magnezyum açısından zengin bir besin olan kestane, aynı zamanda kan sağlığını da koruyor.
Badem

Tok tutucu özelliği ile sağlıklı atıştırmalıklar arasında olan badem, E vitamini açısından çok zengin. Kabızlık sorununu engelleyen badem, kalp sağlığını da koruyor.
Ceviz

Antioksidan bakımından zengin olan ceviz, kolesterolü düşürmeye de yardım ediyor. En sağlıklı kuruyemişler arasında birinci sırada gelen ceviz, tok tutucu özelliği ile acıktığınız zaman imdadınıza koşuyor. Özellikle kavrulmadan tüketilen ceviz, cilt sağlığı için de çok önemli.


Saat: 01:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.