Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diyet - Sağlıklı Beslenme (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/)
-   -   Ünlü yıldızların hızlı kilo verme sırları (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/37810-unlu-yildizlarin-hizli-kilo-verme-sirlari.html)

Jaqen 18.06.2013 10:43

Ünlü yıldızların hızlı kilo verme sırları
 
BEYONCE
Ünlü şarkıcı "Dreamgirls" filmi için 1 ayda 9 kilo verdi. Sırrı ise limonata! 1 ay boyunca limonsuyupekmez ve karabiberli bir içecekten 6 ila 12 bardak içti.


ANNE HATHAWAY
Güzel oyuncu normal şartlarda diyet yapmadığını söylüyor. Ancak bir gala ya da çekim öncesi 2 gün boyunca sadece sıvı tüketerek inceliyor.


ADRIANA LIMA
Victoria's Secret markasının meleklerinden olan topmodel defilelerden 9 gün önce sadece protein içecekleri içerek hızla inceldiğini söylüyor.


VICTORIA BECKHAM
4 çocuktan sonra hala manken gibi bir fiziğe sahip olan Beckham "5 Avuç Diyeti" uyguladığını söylüyor. Bu şu demek; günde 5 kere bir avuç dolusu proteinli gıda yemek. Bu yöntemle kızı Harper Seven'in doğumundan sonra 10 kilo vermiş.


PENELOPE CRUZ
İspanyol yıldız bol bol "çiğnediğini" söylüyor. Yataktan kalkar kalkmaz ağzına bir şeyler atıpyutmadan sadece çiğniyor. Böylece metabolizma harekete geçiyor ve yağ yakımı başlıyor.


MIRANDA KERR
Şimdilerde Mango'nun yüzü olarak bilboard'larda boy gösteren Kerr bol bol yoga yaptığını ve bunun yanı sıra Hindistancevizi sütü içtiğini söylüyor. Bu süt yağ yakımını hızlandırıyor.


SARAH MICHELLE GELLAR
Sevilen dizi oyuncusu kilo aldığı zamanlar bir haftalık lahana çorbası diyeti yaptığını söylüyor. Lahana çorbasının açlığını bastırıyor.


MEGAN FOX
Güzel yıldız sabahları elma sirkesiyle bal karışımından oluşan bir bardak su içiyor. Bunun cildine iyi geldiğini söylüyor.


Saat: 01:09

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.