Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diyet - Sağlıklı Beslenme (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/)
-   -   Zayıflama çayı ile kilo verme (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/49673-zayiflama-cayi-ile-kilo-verme.html)

KaRaqiZz 29.08.2013 14:30

Zayıflama çayı ile kilo verme
 
Zayıflama çayı ile kilo verme - Kilo Vermek İsteyenler Bu Çayın Peşinde

Bu yazımızda size, öncelikli olarak, zayıflama çayı zayıflatırmı sorusunun yanıtını vereceğiz. Zayıflama çayı zayıflatırmı sorusunun yanıtını öğrenmenizin sonrasında ise, zayıflama çayı tarifimizi sizlerle paylaşarak, zayıflama çayı tarifi ile zayıflama çayından etkin sonuç almanızı sağlamaya çalışacağız. Zayıflama çayı zayıflatırmı, ve zayıflama çayı tarifi sonrasında ise zayıflama çayı ne zaman içilmeli sorusunun yanıtını sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Zayıflama çayı ne zaman içilmeli sorusunun öncesinde zayıflama çayı zayıflatırmı sorusuna yanıt verelim:





Zayıflama çayı zayıflatırmı? Zayıflama çayının zayıflatma etkisi bulunmakla birlikte, tek başına bir anlam ifade etmediğini de belirtmemiz gerekmektedir. Zayıflama çayının zayıflatma etkisinden yararlanmak için, sağlıklı beslenmeyi olanaklı hale getiren bir diyet; ve bunun yanında da düzenli bir egzersiz programının uygulanması gerekmektedir. Zayıflama çayından ancak bu şekilde etkin sonuç elde edilebilir. O halde, zayıflama çayı için gerekli malzemeleri sizlere aktararak, zayıflama çayı tarifini anlatmaya başlayalım:
Zayıflama çayı için gerekli malzemeler:
Bir bardak su
Bir parmak rendelenmiş kök zencefil
Bir tutam mısır püskülü
İki ya da üç tane sapları ile birlikte maydanoz
Bir tutam funda yaprağı
Bir tutam biberiye
Bir çay kaşığı yeşil çay
Bu malzemelerle birlikte hazırlanacak olan zayıflama çayı tarifi şu şekildedir: Malzemelerin tamamı, kaynamakta olan suyun içerisine atılarak bir ya da iki dakika kaynatılır. Daha sonra ocaktan alınan zayıflama çayı, üç ya da dört dakika dinlendirilir; ardından da süzülür. Peki zayıflama çayı ne zaman içilir? Zayıflama çayı ne zaman içilir sorusunun yanıtının gün içerisinde iki sefer olduğunu belirtmekle birlikte, zayıflama çayı ne zaman içilir sorusuna verilecek olan yanıt kesinlikle çok aç, ya da tok iken olmamalıdır.


Saat: 18:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.