Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diyet - Sağlıklı Beslenme (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/)
-   -   Türkiye’nin ilk diyet marketi (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/55932-turkiye-nin-ilk-diyet-marketi.html)

Perii 19.09.2013 16:43

Türkiye’nin ilk diyet marketi
 
Türkiye’nin ilk diyet marketi

Lezzetli ve sağlıklı diyet ürünler bu markette..


Diyet yaparken insan kilo vermek ama bir yandan da lezzetli şeyler tüketmek istiyor. Ancak hem sağlıklı hem lezzetli ürünlerin güvenilir olanını bulmak pek mümkün değil
İşte tam da bu ihtiyacı karşılamak, ayrıca çölyak hastaları gibi ömür boyu glutensiz gıdalarla beslenmesi gerekenleri ya da diyabet hastalarını lezzetli gıdalardan mahrum bırakmamak için Ankara-Kavaklıdere’de bir diyet market açıldı.
Lezzetli ve düşük kalorili güvenilir gıdalar
Adı; Fitiz Diet Market. Fitiz, Türkiye’de bir ilk’i gerçekleştirdi. Sadece diyet ürünler satan böylesi bir yerin ikincisi henüz yok. Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar danışmanlığında faaliyet gösteren markette lezzetli ve düşük kalorili güvenilir gıdalar bulunuyor.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Ürünlerin büyük bölümü Türkiye'de yok
Ürünlerin bir bölümü ülkemizde yok, yurt dışından getiriliyor. Aralarında neler yok ki; Diyet bisküvi ve çikolata çeşitleri, prebiyotik-probiyotik ürünler; yağsız süt, yoğurt ve peynir çeşitleri; organik gıdalar; kahvaltılık tahıl-gevrek çeşitleri; kepekli makarna ve mantı çeşitleri; kalorisiz içecekler; glutensiz ürünler; diyabetik reçeller ve tatlandırıcılar; zeytinyağı, sirke ve düşük kalorili sos çeşitleri... İhtiyacınız olan mutfak terazisi, ev tartısı gibi eşyaları da aynı marketten karşılayabiliyorsunuz.


Saat: 14:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.