Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Diyet - Sağlıklı Beslenme (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/)
-   -   Buzlu Su İçmek Zayıflatıyor (https://www.forumaski.com/diyet-saglikli-beslenme/55970-buzlu-su-icmek-zayiflatiyor.html)

Jineps 19.09.2013 17:45

Buzlu Su İçmek Zayıflatıyor
 
Buzlu Su İçmek Zayıflatıyor


Bugüne kadar okuduğunuz ya da uyguladığınız diyet listelerini hatırlayın. Uzmanlar özellikle ne diyordu? "Günde en az 2 litre su için!". Evet, doğru bilgi! Vücut sağlığımız için su içmeliyiz ancak amacımız kilo vermek ise sadece su yeterli değil. Peki ne yapmalısınız? Buzlu su içmelisiniz.


Kilo vermek için neden buzlu su içmeliyim? diye merak edenler için cevap hemen geliyor. Buzlu su içmek; vücut sisteminizi, vücut ısınızın düşmesini engellemek için metabolizmanızı hızlandırmaya zorlar. Örneğin, 340 ml'lik ölçüde bir bardakla günde 8 bardak buzlu su içiyorsanız fazladan 200 kalori yakıyorsunuz demektir. Bu da kilo vermenizi hızlandırır.


Eğer su içmeyi sevmiyorsanız, buzlu suyu limonla tatlandırmayı deneyin. Bu arada, fazla su içmek vücudu şişirir, daha kilolu gösterir gibi yanlış bilgileri aklınızdan silip atın. Su içmek; karaciğer ve böbreklerin temizlenmesine, toksinlerin atılmasına yardımcı olan en önemli içecektir. Vücut şişkinliği az su içmekten kaynaklanır.
Çok önemli bilgi, buzlu soda içerek kilo verebilir miyim diye merak edenler için cevap, hayır!


Saat: 04:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.