|
Diyet Yemekleri kategorisinde açılmış olan Susamlı ve Hardallı Et Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
27.06.2013, 15:03 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Susamlı ve Hardallı Et Tarifi Susamlı ve Hardallı Et Tarifi 355 kalori Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 15 dakika 1 kişilik Gerekli malzemeler 1 kuzu külbastı veya biftek 1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi 1 çay kaşığı hardal 1 tatlı kaşığı susam 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Tuz, kekik, karabiber Yapılışı Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın. Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |