|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Soslu İrmik Pastası Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.05.2014, 04:31 | #1 (permalink) |
| Soslu İrmik Pastası Tarifi Soslu İrmik Pastası Tarifi Malzemeler - 10 Çorba Kaşığı İrmik - 1 Litre Süt - 10 Çorba Kaşığı Toz Şeker - 2 Paket Vanilya Sosu için - 15 Adet Çilek - 1 Çay bardağı Frambuaz - 10 Adet Kayısı - 1 Çorba Kaşığı Nişasta - 1 Çorba Kaşığı Pudra Şekeri - Yarım Çay bardağı Su Hazırlanışı Süt, irmik, tozşeker ve vanilyayı Tava\\\'ya alıp, koyulaşana dek karıştırarak pişirin. Servis yapacağınız büyüklükte cam kapları ıslatıp, içlerine irmik pastasını yerleştirin. Soğuyana dek dinlendirin. Sos için frambuaz, kabukları temizlenip dilimlenmiş kayısı, çilek, nişasta pudraşekeri ve suyu Tava\\\'ya alın. Hafif koyulaşana dek karıştırarak pişirin. Tatlıları servis tabaklarına ters çevirip çıkarın. Üzerlerine sos gezdirip servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |