|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan İsveç Keki Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.05.2014, 04:33 | #1 (permalink) |
| İsveç Keki Tarifi İsveç Keki Tarifi Malzemeler - 2 Yemek kaşığı Elma Sirkesi - 6 Yemek kaşığı Kakao - 2 Tatlı kaşığı Karbonat - 0.75 ( 3/4 ) Su bardağı Sıvı Yağ - 2 Su bardağı Su - 2 Su bardağı Toz Şeker - 3 Su bardağı Un - 1 Yemek kaşığı Vanilya Üzeri İçin - 1 Paket Çikolatalı Puding Hazırlanışı Kek için kuru malzemeleri bir kapta karıştırın. Sıvı malzemeleri de ayrı bir kapta karıştırın. Sıvıları kuru malzemelere bir yandan karıştırarak yavaş yavaş ekleyin. Karışımı (bu kısmı çok önemli) çok iyi yağlanmış derin veya geniş bir kek kalıbına dökün. 175 derecede 35-40 dakika pişirin. Bu arada pudingi pişirin. Kek pişip puding de hafif ılınınca kekin üzerine dökün, (puding fazla gelecekse bir kase kadarını ayırabilirsiniz.) |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |