|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Kashmiri Pulao Tarifi - Hint Mutfağı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
10.06.2014, 02:45 | #1 (permalink) |
Gecmiş toz gibidir,üfle gitsin .. | Kashmiri Pulao Tarifi - Hint Mutfağı Kashmiri Pulao Tarifi - Hint Mutfağı Malzemeler Yarım su bardağı sıvıyağ 2 adet yeşil kakule Yarım çay kaşığı toz karanfil 1 diş sarmısak Yarım su bardağı kıyılmış badem Yarım su bardağı kuru üzüm (sarı) Yarım su bardağı kıyılmış antepfıstığı Yarım çay kaşığı toz kakule 1 su bardağı basmati pirinci Gül suyu Bir tutam safran 2 kahve fincanı süt Tuz Kashmiri Pulao Yapılışı SIVIYAĞI tencereye alın. Kızdırdıktan sonra yeşil kakuleleri, karanfili ve dövülmüş sarmısağı ekleyin. Sarmısağın rengi değişmeye başladığında, kıyılmış bademi, kuru üzümleri, yeşil fıstığı ve toz kakuleyi ilave edin. 1 dakika kavurduktan sonra basmati pirincini, dilediğiniz miktarda gülsuyunu, bir tutam safranı, sütü ve yeterli miktardaki tuzu ekleyin. Pirinç yumuşayana dek pişirin. Ilık olarak servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |