|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Nan Tarifi - Hint Mutfağı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
10.06.2014, 02:51 | #1 (permalink) |
Gecmiş toz gibidir,üfle gitsin .. | Nan Tarifi - Hint Mutfağı Nan Tarifi - Hint Mutfağı Malzemeler 500 gram buğday unu 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı soda Yarım çorba kaşığı tuz 1 çay kaşığı tereyağı 1 adet yumurta 2 çorba kaşığı yoğurt 1 su bardağından 1 parmak eksik süt 1 su bardağı su Nan Yapılışı UNU eleyerek, bir kaba alın. Üzerine karbonat, soda ve tuzu ekleyip, karıştırın. Tereyağını, yumurtayı, yoğurdu, sütü ve suyu ekleyin. İyice yoğurun. En az yarım saat dinlendirin. Hamuru 8 eşit bezeye ayırın. Hazırladığınız bezeleri pasta tabağı büyüklüğünde açın. Tandırda (fırında da olur) pişirin. Sıcak olarak servis yapın. |
12.07.2014, 23:51 | #2 (permalink) |
| Cevap: Nan Tarifi - Hint Mutfağı Gözleme gibi bir şey sanki..tadına bakmalı Teşekkürler paylaşım için
__________________ ''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek'' |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |