Pestel De Queyos Higos (İncirli cheesecake) (Küba Mutfağı) Tarifi [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler 800 gram krem peynir 250 gram taze incir püresi 1 su bardağı tozşeker 2 çorba kaşığı süzme yoğurt 2 adet yumurta 1 adet limonun suyu 1 adet rendelenmiş limon kabuğu 1 tatlı kaşığı vanilya esansı Yarım su bardağı mısır nişastası 4 adet yumurtanın akı PESTEL DE QUEYOS HIGOS (İncirli cheesecake) (Küba Mutfağı) Yapılışı Derİn bir kaba krem peynir, yoğurt ve tozşekeri alıp karıştırın. Karışımın içine incir püresi ve 2 adet yumurtayı ekleyin. Başka bir kabın içinde yumurta beyazlarını çırparak iyice köpürtün. İçine yarım su bardağı tozşeker ilave edip tekrar çırparak köpük haline getirin. Mısır nişastasını köpüğe iyice yedirin. İki karışımı birbirine ekleyip iyice karıştırın. Limon suyu ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyin. Hafifçe yağladığınız bir kalıba karışımı dökün. İçine sıcak su konmuş fırın tepsisine yerleştirin. Önceden 150 dereceye ısıtılmış fırında 120 dakika pişirin. |
Saat: 03:53 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.