Zencefil Soslu Ve Fıstıklı Tavuk (Tayland Mutfağı) Tarifi [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler 2 çorba kaşığı sıvıyağ 300 gram dilimlenmiş tavuk fileto 1/4 su bardağı bamboo shoots (bir sebze türü) 1/3 su bardağı dilimlenmiş mantar 2 çorba kaşığı doğranmış soğan Yarım çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı tozşeker 2 çay kaşığı soya sosu 1 çorba kaşığı taze zencefil 2 çorba kaşığı cashew fıstığı 2 çorba kaşığı mısır unu 5 su bardağı tavuk suyu Yanında haşlanıp az yağda pişirilmiş pilav Zencefil Soslu Ve Fıstıklı Tavuk (Tayland Mutfağı'ndan) Yapılışı Yağı ve tavuğu bir dakika karıştırın ve diğer bütün malzemeyi ekleyin. İki dakika sonra tavuk suyunu ilave edip, kaynatmaya devam edin. Suyunun yoğun olması için mısır ununu karıştırın. Haşlanıp az yağda pişmiş pirincin üzerine dökerek servis yapın. |
Saat: 04:39 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.