Thai Fesleğenli ve Acılı Dana Eti (Tayland Mutfağı'ndan) Tarifi [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler 2 çorba kaşığı sıvıyağ 400 gram ince kıyılmış dana eti 1 çorba kaşığı ezilmiş sarmısak ve Thai acı biberi 1/3 su bardağı taze Thai fesleğeni yaprakları Yarım çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı tozşeker 1 çay kaşığı soya sosu [B[Thai Fesleğenli ve Acılı Dana Eti (Tayland Mutfağı'ndan) Yapılışı[/B] 2 çorba kaşığı yağı orta ateşte ısıtın. Thai fesleğeni hariç bütün malzemeyi ekleyip, 3 dakika karıştırın. Daha sonra taze Thai fesleğeni yapraklarını ilave edip, suyunu çekene kadar pişirin ve servis yapın. |
Saat: 18:45 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.