|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Oyako Donburi Tarifi (Japon Mutfağı) konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
26.12.2012, 14:46 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Oyako Donburi Tarifi (Japon Mutfağı) Malzemeler: 1 çorba kaşığı bitkisel yağ 3 / 4 derisiz, kemiksiz tavuk göğsü yarısı şeritler halinde kesilmiş 1 / 2 soğan, ince dilimlenmiş 1 su bardağı tavuk suyu 6 kurutulmuş shiitake mantar, yumuşayıncaya kadar ıslatılır, sonra şeritler halinde dilimlenmiş 1 adet havuç, jülyen (ince çubuklar) kesilmiş 2 yemek kaşığı beyaz şeker 4 yemek kaşığı soya sosu 1 / 2 çay kaşığı tuz 1 / 2 fincan yeşil soğan kıyılmış 5 yumurta, çırpılmış Hazırlanışı: Orta ateşte büyük bir tavada yağda Tavuk ve soğan, 5 ila 7 dakika pişene kadar sote edin. Mümkün olduğunca fazla sıvı olarak boşaltın. Tavuk suyu karıştırın ve 2 dakika pişirin. Mantar ve havucu ekleyin ve şeker, soya sosu ve tuzu karıştırarak birkaç dakika kaynamaya bırakılır. 3 dakika daha pişirin. Yavaşça karıştırarak, yeşil soğan yarısında serpin. Dövülmüş yumurta tavuk karışımı üzerine dökün ve yaklaşık 10 dakika, yumurtalar pişene kadar pişirin. Japon yapışkan pilav üzerinde servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |