|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Rus Çorbası Tarifi - Borş konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
26.12.2012, 15:15 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Rus Çorbası Tarifi - Borş Malzemeler: 8 bardak et suyu 1 büyük soğan 1 büyük pancar 100 gram lahana 1 büyük patates 1 büyük kereviz 1 büyük domates 1 çorba kaşığı margarin Yarım demet maydanoz 3 diş sarımsak 1 çay kaşığı toz şeker Yarım bardak ekşi krema Tuz Hazırlanışı: Pancarın kabuğunu soyup kibrit çöpü gibi doğrayın. Buna dövülmüş sarımsağı ilave edip bir tarafa bırakın. Bir tavaya margarini koyup kızdırın. Çentilmiş Soğanı ilave edip öldürün. Kabukları soyulmuş, küçük doğranmış domatesi ve pancarları katıp kavurmaya devam edin. Sonra bunları bir tencereye aktarıp küçük doğranmış kereviz ve patates ile birlikte et suyunu toz şekeri, tuzu, incecik kıyılmış lahanyı ve maydanozu demet halinde sonra olduğu gibi çıkarmak üzere koyup pişmeye oturtun. Hepsi piştikten sonra maydanoz demeti çıkarılmalı ve çiğ krema ilave edilip servis yapılmalıdır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |