|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Bulgar kebabı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
26.07.2013, 11:40 | #1 (permalink) |
neden senin olduğun yerde değilim? | Bulgar kebabı Bulgar kebabı Malzemeler: 220 gr koyun eti, 40 gr domates, 12 gr kırmızı sivri biber, 20 gr soğan, 5 gr yağ, 15 gr tereyağı, 4 gr un, yarım adet yumurta, 22 gr tuz, 1 gr baharat Hazırlanışı: Kuşbaşı doğranmış etleri aralarına kırmızı biber koyarak şişlere geçirin. Yağda kızartın. Aynı yağda doğranmış soğan ve domatesleri de kızartın. Domatesleri suyunu bırakır bırakmaz unu ilave edin ve üzerine et suyu veya su dökün. Hazırlanan sosa etleri şişlerden çıkarıp ilave edin ve fırına sürün. Hazır olmasına yakın çırpılmış yumurta, baharat ekleyerek fırında pişirmeye devam edin.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |