|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Sığır Vindaloo - Hint Mutfağı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
02.11.2013, 19:00 | #1 (permalink) |
| Sığır Vindaloo - Hint Mutfağı Sığır Vindaloo - Hint Mutfağı Sığır Vindaloo malzemeleri 1 kg kuşbaşı dana eti 300 gr soğan 200 gr domates püresi 150 gr yoğurt 3 diş sarımsak 50 gr zencefil 20 gr acı biber 150 ml sıvıyağı Tuz Ezme için 50 gr kırmızıpul biber 20 gr kişniş tohumu 20 gr kimyon 20 gr karanfil 1 diş sarımsak 30 gr hindistan cevizi 25 gr sıvıyağ Yarım çay bardağı sirke Sığır Vindaloo hazırlanışı Sığır Vindaloo : Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım. Ezme için, tüm malzemeleri bir kaba alıp iyice karıştırın. Karışımı bir tavaya alıp 10 dakika soteleyin. Biraz su ekleyip biberler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ilınınca karışımı süzgeçten geçirip püre haline getirin. Yağı bir tavaya alıp ısıtın. Soğanı ekleyip pembeleşinceye kadar soteleyin. Eti ilave edip 10 dakika pişirin. Zencefil, acı biber ve sarımsağı ekleyip 5 dakika soteleyin. Sırasıyla domates püresi, yoğurt ve tuzu ekleyin. Etler suyunu bırakıp çekinceye kadar 20 dakika daha pişirin. Taze kişniş ile süsleyerek sıcak servis yapın. -alıntıdır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |