|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan İspanyol Usulü Piliç konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
12.12.2013, 21:15 | #1 (permalink) |
| İspanyol Usulü Piliç İspanyol Usulü Piliç 4 kişilik 1 er adet kırmızı ve sivri biber, 100 g taze mantar, 1 büyük baş soğan, 4 adet piliç but (her biri 200 g), tuz, 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 diş sarmısak, 1 çorba kasığı sirke, 1-2 çorba kasığı bal, kırmızı biber, 1 damla acılı sos, 2 çorba kasığı kızarmış yer fıstığı. Biber tanelerini ayıklayarak yıkayın ve şeritleyin. Mantarları ayıklayarak dörde bölün. Soğanları doğrayın. Butları yıkayarak kurulayın, yüzeylerini tuzlayın. Yağı derin bir tavada kızdırın, butları altlı üstlü olmak üzere kızartın, kızarttıktan sonra çıkarın. Soğanları kızartın, ezilmiş sarmısağı ilave edin. Biber şeritlerini ve mantarları karıştırın, Sirke, bal, kırmızı biber, acılı sos ve tuz ile tadlandırın. Butları sosun içine koyarak kapağı kapatın ve 20 dakika pişirin. Fıstıkları ezin, üzerine serpiştirin. Pilav ya da ekmek ile servis yapın.
__________________ |
25.12.2013, 16:52 | #2 (permalink) |
| Cevap: İspanyol Usulü Piliç Tarifler görsellerle birlikte sunulsa daha iyi olur diye düşünüyorum..siz bayanlar bu malzemelerden nasıl bir görüntü çıkacağını kestirebilirsiniz ama biz anlamıyoruz. Teşekkürler paylaşım için
__________________ ''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek'' |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |