Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkeklerin Vefasızlığı Kanıtlandı (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/148175-erkeklerin-vefasizligi-kanitlandi.html)

VERA 27.02.2015 00:14

Erkeklerin Vefasızlığı Kanıtlandı
 
Erkeklerin Vefasızlığı Kanıtlandı

Erkeklerin Vefasızlığı Kanıtlandı Daily Mail’de yayınlanan bir habere göre; ABD’de yapılan bir araştırma ile erkeklerin hasta eşini terk etme olasılığının yedi kat fazla olduğu açıklanıyor.

Sözü edilen araştırmada, beşyüzden fazla evli çiftler arasında kanser ve MS gibi hayati tehdit oluşturan hastalığı olanların durumları değerlendirildi ve hastalık dönemlerinde, hasta olan kadın ise evliliğin bitme olasılığının daha fazla olduğu belirlendi.

Ms hastalığı olup ta boşananlar arasında yirmiüç çiftin yirmiikisinin kadın hasta olduğu, evliliği biten yirmiüç beyin tümörü hastasından onsekizinin kadın olduğu belirlenen araştırmada, diğer hastalıklarına yakalanmış ve ondört evliliği bitmiş çiftlerde hasta olan tarafın ise onüçünün kadın olduğu tesbit edildi.

Ayrıca; Washington Üniversitesinde yapılan bu araştırma sonucunda ise, erkeğin hasta olduğu evliliklerde sadece yüzde üç boşanma görülürken, kadının hasta olduğu evliliklerde boşanma oranı yüzde yirmibir olarak belirlendi.

Bunların dışında araştırmada, ayrılıkla sonuçlanan ilişkinin sağlık üzerindeki etkisi de belirlendi.

Eşinden ayrılmış hastalar daha uzun süre hastanede kalırken, antidepresan kullanımı ve radyoterapi gibi uzun süreli tedavileri tamamlama ihtimali ise daha az olduğu ortaya çıktı.

Perii 27.02.2015 00:29

Cevap: Erkeklerin Vefasızlığı Kanıtlandı
 
Beni tanıyan erkekler ciddi öylesiniz ya bir kerede Perii ne ediyor dediğiniz yok işiniz düşerse belki hep işiniz bana düşse keşke :D

Jaqen 27.02.2015 11:08

Cevap: Erkeklerin Vefasızlığı Kanıtlandı
 
Bayanlar cunku zengin bir gozu topraga bakan erkeklerle evlenmeyi dusunur buyuk cofunlugu ee hasta olunca terk etmeme sebebide odur parasina konmak icin.

Erkekler icin ise boyle doz konusu olmuyo fakir zengin ayirmadan sevdigiyle evlenio ama malum bayan hastayken erkegide on kat hasta ediyo normal halinde cildirtiyorken o durumda her erkeginde dayanmasi mumkun olmuyo tabi

Kanitlandi dedikleri bumuymus :)

Jaqen 27.02.2015 12:21

Cevap: Erkeklerin Vefasızlığı Kanıtlandı
 
Yalan haber bunlar
Yaşasın vefalı baylar .d


Saat: 01:20

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.