Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkekler çalışan kadınları tercih ediyor (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/165044-erkekler-calisan-kadinlari-tercih-ediyor.html)

Ravza 28.08.2015 16:11

Erkekler çalışan kadınları tercih ediyor
 

Erkekler çalışan kadınları tercih ediyor

Türk erkekleri sanılanın aksine eş ya da sevgililerinin kendilerinden daha çok para kazanmasından rahatsız olmuyor. Üstelik bu durumu gurur verici bulan erkeklerin sayısı da oldukça yüksek.
Erkekler çalışan kadınları tercih ediyorTürk erkekleri sanılanın aksine eş ya da sevgililerinin kendilerinden daha çok para kazanmasından rahatsız olmuyor. Üstelik bu durumu gurur verici bulan erkeklerin sayısı da oldukça yüksek.





Eşinizin/sevgilinizin sizden daha fazla para kazanması sizin için ne ifade eder? Bu soruyu ilişki sitesi eÇift yalnızca erkek üyelerine yöneltti.

Yaş aralığı 18-45 olan 2268 erkeğin katılımıyla gerçekleşen anketin sonuçlarına göre; erkeklerin, eşlerinin iş hayatında aktif rol almalarını istediği ortaya çıktı. Büyük çoğunluk, eşlerinin kendilerinden daha çok para kazanmasının hiçbir önemi olmadığını söyledi. Anketin sonuçları ayrıca, eşinin daha çok para kazanmasından gurur duyanların sayısının da oldukça yüksek olduğunu ortaya koydu.

Ankete katılan erkeklerin yüzde 47’si eşlerinin daha çok para kazanmasının bir önemi olmadığını düşünürken, yüzde 43’ü’i bununla gurur duyacağını belirtti. Eşlerinin kendilerinden daha çok para kazanmasını kabul edemeyeceğini söyleyen ve hatta çalışmasına izin vermeyenler ise yüzde 10’da kaldı.

Düşünülenin aksine, erkeklerin geleneksel bir bakış açısı sergilemediğinin ortaya çıktığı anket sonuçlarına göre; erkekler ev hanımından daha çok çalışan kadınlara ilgi gösteriyor. Anket, erkeklerin mutlu bir evlilik hayatının çalışan ve sosyal hayatı kuvvetli bir eşle daha etkili olacağını düşündüklerini de gözler önüne seriyor. Bu değişimin nedenleri arasında eşlerinin aileye maddi katkıda bulunmalarının yanı sıra çalışan kadınların daha bakımlı ve sağlıklı olmaları da yer alıyor.

Wine 28.08.2015 16:19

Cevap: Erkekler çalışan kadınları tercih ediyor
 
Çok garip şu erkekler ya.
Para ortak kullanılacak yani, ne fark eder kimin fazla kazandığı :D

Ravza 28.08.2015 16:21

Cevap: Erkekler çalışan kadınları tercih ediyor
 
Alıntı:

Flyleaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1050431)
Çok garip şu erkekler ya.
Para ortak kullanılacak yani, ne fark eder kimin fazla kazandığı :D

Erkekleri cözemeyiz Biz :kiskis:
Allahtan Benimki Evde Otur diyor

Mithrandir 30.08.2015 14:45

Cevap: Erkekler çalışan kadınları tercih ediyor
 
Eskidenmiş tek maaşla.Rahat yaşamak istiyosak iki taraf da çalışcak.


Saat: 00:12

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.