Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkekler kadınları etkilemek için ne yapıyor? (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/171554-erkekler-kadinlari-etkilemek-icin-ne-yapiyor.html)

Jineps 22.11.2015 20:27

Erkekler kadınları etkilemek için ne yapıyor?
 
Erkekler kadınları etkilemek için ne yapıyor?



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Erkeklerin, kadınları etkilemek için normale oranla çok daha fazla yiyecek tükettiği ortaya çıktı
Yapılan araştırmalar erkeklerin kadınları etkilemek için normale oranla çok daha fazla yiyecek tükettiğini ortaya koydu.

Cornell Üniversitesi araştırmacıları 150 yetişkin üzerinde iki hafta süren bir çalışma yaptı. Çalışma için açık büfe hizmeti veren bir pizzacı seçildi.

Çalışma sonucu yanında etkilemek istediği bir kadınla yemek yiyen erkeklerin tabaklarını alabildiğine doldurduğu ve normalde yediklerinden %93 fazla pizza ile %86 fazla salata yediğini ortaya koydu.

Cornell Üniversitesi Araştırmacılarından Kevin Kniffin bu durumu "Erkekler gösteriş yapmak için daha fazla eğiliminde. Benzer bir gösterişi neredeyse katılımcılarının tümü genelde erkek olan yemek yeme yarışmalarında da görmeniz mümkün." cümleleriyle açıkladı.

Araştırmaya göre kadınlar da yemek sırasında bir erkekle birlikteyken normalde olduklarından farklı davranıyor. Kadınlar yeme oranlarını değiştirmese de yemek sonunda fazla yemiş olduklarını düşünüyor.

Erkekler normalden fazla yiyerek "biyolojik olarak daha fit" olduklarını kanıtlamaya çalışırken ortaya bir paradoks da çıkmış oluyor. Fazla yiyerek "gösteriş" yapmaya çalışan erkekler aslında bunun sonucunda kilo alıyor ve kilolu erkekler de kadınlara genellikle itici geliyor.

Yani erkeklerin yaptıkları şey aslında amaçlarının tam tersine hizmet ediyor. Kiffin araştırma sonucunda çok yiyenlerin erkekler olmasına rağmen, çok yediği için endişelenenlerin kadınlar olduğunu söyledi. Kiffin İnsanların karşı cins ile yemek yerken daha sakin olması gerektiğine dikkat çekti.

cosmopolitan

Ceu 27.11.2015 00:44

Cevap: Erkekler kadınları etkilemek için ne yapıyor?
 
Göbeksiz erkek,balkonsuz eve benzer diyip yanlış araştırma diyorum :p

Kraliçe 27.11.2015 01:09

Cevap: Erkekler kadınları etkilemek için ne yapıyor?
 
Çok yemesi değilde sağlıklı yemesi önemli bence :D

Snow 27.11.2015 01:14

Cevap: Erkekler kadınları etkilemek için ne yapıyor?
 
Ağırbaşlı olup akışına bıraksa hemcinslerim, he bir de kahkaha atmak adına anırmasa eşekler gibi zaten istediği olacaktır. Olmazsa da kader deyip, boynu bükük evine gitmeli bir paket sigara içmelidir.


Saat: 11:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.