Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkeğin 5 Günahı (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/29080-erkegin-5-gunahi.html)

Jaqen 30.03.2013 19:35

Erkeğin 5 Günahı
 
Erkeğin 5 Günahı!

ABD'deki bir araştırma erkeklerin kendilerine bile itiraf edemediği günahlarını gözler önüne serdi.

1- Fantezilerdeki kız arkadaş!

Kız arkadaşınız güzelse sevgilinizden uzak tutun. Çünkü kız arkadaşınızla ilgili kurduğu hayaller ilk sırada yer alıyor. Her 100 erkekten 70'si fantezilerinde sevgilisinin kız arkadaşını hayal ediyor.

2- Özel sırrınız kalmaz!

Erkeklerin çoğu özel olayları sırları arkadaşlarıyla paylaşıyor. İlişki henüz ilk devresindeyse erkek özel anların tamamını arkadaşlarına anlatabiliyor. Ancak gerçek anlamda bir sevgi söz konusuysa cinselliği değil de yaşanan sıkıntıları çok güvendiği dostlarıyla tartışıyor.

3- Kaba kuvvete dizgin!

Erkekler içlerinde var olan vahşilik güdüsüne kadınların önünde mümkün olduğu kadar engel oluyorlar. Ancak özellikle büyük kavgalarda içlerinden bir iki tokat atmayı geçiriyorlar. Kendini tutabilenler 'centilmen erkek' olmaya devam ediyor tutamayan ise kadınlara şiddet uyguluyor.

4- İltifattan hoşlanırlar!

Hep kadınların iltifat duymaktan hoşlandığı düşünülür. Oysa araştırmalar erkeklerin de bu konuda çok hassas olduğunu ortaya çıkardı. Erkeklerin yüzde 40'ı iltifat aldıklarında kendilerini her zamankinden daha enerjik hissediyor.

5- Her an aldatmaya hazır!

Erkekleri bazen hormonlar yönetiyor. Araştırmaya katılan her 100 erkekten 60'ı eline fırsat geçtiğinde ve yakalanma riski olmadığına emin olunca aldatmaktan çekinmeyeceklerini dile getiriyor.


Saat: 14:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.