Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Dengesiz Erkeklerle Nasıl Baş Edilir? (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/37664-dengesiz-erkeklerle-nasil-bas-edilir.html)

Ah`MineL`Aşk` 18.06.2013 00:03

Dengesiz Erkeklerle Nasıl Baş Edilir?
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ne yazık ki dengesiz bir erkeğe mi aşıksınız? O halde onu nasıl yola sokacağınız hakkında ipuçlarına ihtiyacınız var!

Aslında bir dediği bir dediğine uymayan dengesiz, değişken gibi tabirler hep kadınlar için kullanılır. Fakat durum doktorların gözünde tam tersi. Bir çok uzman aslında kadınların değil erkeklerden dengesiz olduğunu söylüyor. Erkekler bir şeyden emin olmadıklarında değişken ruh hali sergileyebiliyorlar. İşte dengesiz erkekler baş etmenin yolları…
Dengesiz erkeklerle nasıl baş edilir?

Erkekler dengesiz olduklarında ikiye ayrılırlar. Bazıları yaşadığı duygusallıkla içine kapanır ve sizinle konuşmaz bir diğeri ise duygusal yönden iniş çıkış yaşar. Birinci grupta olan erkekler size o dönemde sevgisini hissettirmez sizden uzaklaştıkça uzaklaşır. Diğer gruba giren iniş çıkış yaşayan erkekler ise, sebebsiz kavgalara neden olur. Biz kadınlar rahatsızlık duyduğumuz konuları çekinmeden dile getirirken bir çok erkek bunu yapmaz, duygularını ve o anda neler hissettiğini gizler. Bu gibi durumlarda sevgilinizi tanımaya çalışın. Hangi gruba girdiğini belirleyip ona göre bir davranış biçimi sergileyin.
Sevgilinizin ruh halinden siz sorumlu değilsiniz, uzun süre birlikteyseniz kötü davranışı size normal geliyor olabilir ama kendinize dışardan baktığınızda size karşı hangi sıklıklarla huysuzluk ettiğini görmelisiniz. Sürekli teselli ederek ömrünüzü geçirmek yerine bu durumuna ne kadar katlanabileceğinizi de yeniden gözden geçirin. Bu sayede ilişkinin sonunda mutlu olup olmayacağınızı daha kolay anlamış olursunuz.



Saat: 18:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.