Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkeklerin Burçları Düğün Hazırlıklarınızı Nasıl Etkiler? (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/40572-erkeklerin-burclari-dugun-hazirliklarinizi-nasil-etkiler.html)

PerrynuR 09.07.2013 12:38

Erkeklerin Burçları Düğün Hazırlıklarınızı Nasıl Etkiler?
 
Erkeklerin Burçları Düğün Hazırlıklarınızı Nasıl Etkiler?



Heyecanlı Koçlar

Koç erkeği, romantizm ve maceraya büyük bir tutkuyla bağlıdır. Ne yazık ki aynı zamanda çok da heyecanlıdırlar. Bu yüzden onlar için hızlı kararlar vermek büyük bir maceranın giriş kapısıdır. Koç erkeğinin heyecanını azaltmak için sık sık fikrini alın ve her gün düğününüzle ilgili detayları tekrar gözden geçirin.
Ev Sahibi Boğalar

Boğa erkekleri genelde biraz tembel olsalar da özellikle konuk ağırlama zamanında kendinden beklenmeyecek titizlikte çalışırlar. Düğününüzü planlarken yanınızda bir boğa erkeği varsa, karşınızda size yardım etmeyi bekleyen kararlı ve güçlü bir adam var demektir. Eğer işler istediği gibi gitmezse motivasyonu anında düşer ve sizin de moralinizi bozabilir. Böyle durumlarda sakin ve güçlü görünerek önce hayat arkadaşınızın problemiyle ilgilenirseniz her şey eskisi gibi olacaktır.
Kararsız İkizler

İkizler burcunun damatları kolay değişen fikirleri ve heyecanları yüzünden maalesef düğün planlamasında biraz pasif kalıyor. Günden güne farklılık gösteren tercihleri ve duygusal ruh halleri yüzünden yalnız karar vermelerini en azından düğün planlaması yaparken tavsiye etmiyoruz. Her şeyi birlikte yaparsanız ve ufak değişikliklere de kendinizi hazırlarsanız her şey istediğiniz gibi olacaktır.
İlgili Yengeçler

Yengeç erkekleri biraz annelerine düşkünlerdir. Düğününüzü planlarken kayınvalidenizin sıkça sizi arayıp neler yaptığınızla ilgili onlarca soru sormasına hazır olun! Yengeç erkekleri annelerine olan bu bağı eşlerine de gösterirler. Hatta bu ilgi çok vaktinizin olmadığı günlerde ardı arkası gelmeyen sorularla sizi biraz bıktırabilir. Yine de, sorduğu ve yaptığı her şeyin sizin hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmek için olduğunu anladığınız an bunların hiçbirini fark etmeyeceksiniz bile.

Lider Aslanlar

Aslan erkekleri inatçı ve kararlı yapıları sayesinde düğün organizasyonu konusunda başarılıdırlar. Bu yüzden sizi hem rahat hem de zor bir süreç bekliyor. Zor çünkü inatçılar, rahat çünkü iyi iş çıkarırlar. Bir aslan erkeği düğün mekanınıza hiç yakışmayacağını düşündüğünüz bir çiçek seçip çok güzel olduğunu iddia edebilir, bunu yaparken de çiçekçiyi arayıp onunla tartışabilir. Aslan erkekleri zorlu bir yardımcı olsa da, sizin tarafından desteklendiğini anladığı anda hafif yönlendirmelerle büyük işler başarabilecek potansiyele de sahiptir.
Mükemmeliyetçi Başaklar

Başak burcu erkeği sakin ve düşünceli havasını bir kenara bırakıp muhteşem bir parti organizatörüne dönüşebilir. İnsanları memnun etmekten büyük zevk alan başak erkekleri ne yazık ki bunu yaparken bazen aşırıya kaçıyor. Size sadece yardım edeceğine söz vererek işe başlayan başak erkeği, haftanın sonunda sizi asistanı ilan edip herkesi şaşırtabilir. Başak erkeğiyle düğün planlarken kesin iş bölümleri yapar ve sürekli iletişim halinde kalırsanız hayallerinizdekinden bile iyi bir düğüne ev sahipliği yapabilirsiniz.
Yapıcı Teraziler

Terazi erkekleriyle çalışmak inanılmaz derecede kolaydır. Uyumlu ve yapıcı halleriyle sizi her an kendine hayran bırakacaktır. Bazen detaylara çok fazla takılsa da elini tuttuğunuz an sakinleşip kusursuz çözümler yaratacaktır. Terazinin adaletinden herkes yararlanacağı için hem siz hem de düğün yardımcılarınız mutlu olacaktır.
Sıkı Akrepler

Akrep burcu erkeği bir kaya kadar sağlam, sürekli plan yapan ve istediğini ele geçirene kadar işin ucunu bırakmayan zorlu yardımcıdır. Kendi istekleri sizinkinin önüne geçtiği an oturup sakince olanları ve sizin istediğiniz şeyin bu olmadığını anlatın. Akrep burcu kendini rahat hissetmeye başladığı an yelkenlerini suya indirecektir ve sizin isteklerinizi dinlemeye başlayacaktır.
İyimser Yaylar

Yay erkekleri adeta sizin baş yardımcınız olacak. İyimserlikleriyle moralinizi yükseltirken gülümseyişleri her kapıyı açacaktır. Lakin bazen fazla cesur davrandıkları için başlarına ufak talihsizlikler gelebilir. Bu yüzden yay erkeklerini fark ettirmeden sık sık kontrol ederseniz ani kararlar almalarını da engelleyebilirsiniz. Özellikle hayal kurma konusunda çok başarılı oldukları için onlardan ilham bile alabilirsiniz!
Çekingen Oğlaklar

Oğlak erkekleri detayları görme konusunda size çok yardım edecektir. Ama yabancılarla kısa süreli iş ilişkisi kurmayı gizliden gizliye sevmediği için konuşmaları sizin yapmanızı isteyebilir. Elinizden geldiğince düğün yardımcılarınızla olan randevularınıza birlikte gidin ve onu da konulara dahil edin. Kendilerini bir kere kaptırdıklarında içlerindeki organizatör ortaya çıkacak.
Sıcakkanlı Kovalar

Kova erkekleri sohbet etmeyi seven, her konu hakkında biraz da olsa konuşabilen, bazen de hafif geveze olabilecek bir damat tipidir. Örneğin, düğün arabanızı seçerken sohbeti o yönlendirirse kendinizi bir anda futboldan konuşurken bulabilirsiniz. Düğününüzle ilgili olan her randevuya birlikte gidin. Öğrenmek istediğiniz her şeyi sorduktan sonra ipleri sevgilinizin eline bırakın, o ortamı yumuşatıp pazarlık işini halledecektir.
Aşık Balıklar

Biraz fazla duygusal, bu yüzden de karar verirken mantığını geri plana atabilen biridir balık erkeği. Sizi mutlu etmek için yapabileceklerinin bir sınırı yoktur. Ama bunu yapma şekilleri size uzun ve yavaş bir süreç gibi gelebilir. Her zaman bildikleri gizli bir şeyler vardır ve çok iyi sır saklarlar. Bu yüzden düğün planlamasıyla ilgili neler yaptığını sık sık sorun. Bunu yaparken kontrolcü değil meraklı ve hevesli bir tavır takınırsanız planladığı her şeyi bir bir anlatacaktır.


Saat: 03:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.