Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Kadınların Duymaktan Hoşlandığı Şeyler (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/81095-kadinlarin-duymaktan-hoslandigi-seyler.html)

Mavi 27.12.2013 16:21

Kadınların Duymaktan Hoşlandığı Şeyler
 
Kadınların Duymaktan Hoşlandığı Şeyler

Erkekler duygularını kadınlar kadar kolay ifade edemiyor. Bu konuda kafa yoran uzmanlar, kadınların duymaktan hoşlandığı şeyleri 4 ana noktada toplayıp erkeklerin işini kolaylaştırmış.

İŞİNİZ
Çok özel bir göreviniz olmadıkça, işinizle ilgili konuşmalar hakkında rahat olabilirsiniz. Ona işinizde geçirdiğiniz en iyi günü ve sebebini, kariyer hedefinizle ilgili planlarınızı anlatabilirsiniz. Erkekler kendilerini yaşadıkları ve yaptıkları olarak tanımlar. Kadınların kişisel yönlerini, derin düşüncelerini görmelerine izin vermezler.

NİÇİN BİRLİKTESİNİZ?
Eşinizle ya da nişanlınızla birlikte olmanızın nedenlerini daha önce açıklamış olabilirsiniz ancak kadınlar ufak ama özel şeyler duymak ister. O sizin gözünüzde gerçekten önemli olduğunu görmek ve gerçek değerinin ne olduğunu bilmek isteyecektir. Onun sizin için ne kadar değerli olduğunu anlamasını sağlayan ufak övgülerde bulunun.

GELECEK
Kendi işinizi kurmak yoksa kırsalda mı yaşamak istiyorsunuz? 5 yıllık kalkınma planı yapmayabilirsiniz ancak yolun neresinde olduğunuzu ve nereye gideceğinizi düşünmeniz gerek. Kadınlar, sevdikleri insanın kendileriyle bir gelecek paylaşma hayali kurup kurmadıklarını merak eder. Gelecekle ilgili konuşmanızı bekleyerek, günlük yaşayan biri mi yoksa ne yaptığını bilen biri mi olduğunuzu öğrenmek ister.

ÇOCUKLUĞUNUZ
Bisiklete binmeyi nasıl öğrendiğinizi hatırlıyor musunuz? B
aşkalarına anlatmak istemeyecek kadar küçük düşürücü bir anı olduğunu düşünebilirsiniz. Ama kadınlar kendi çocuklukları hakkında ayrıntılı düşünürler, çocuk bakımı ve yetiştirme hususunda konuşurken sizin çocukluğunuzla ilgili bir şeyler bilirlerse bütünü daha rahat algılarlar. Onunla bazı ufak tefek tatil ya da izcilik hikayelerinizi paylaşmak, oyuncak araba biriktirme tutkunuzu anlatmak pek çok kadın için yeterlidir.

alıntı

FeCr 28.12.2013 09:49

Cevap: Kadınların Duymaktan Hoşlandığı Şeyler
 
İşte bu yüzden insanı kendilerinden soğutuyorlar zaten..erkeğin konuşmaktan zevk almayacağı kaç tane konu varsa hepsini önüne çıkarıyorlar.
Kendimce karşılık vereyim..

İşimiz-Ne önemi var güzelim(ona)..aç değilim açıkta değilim.Alnımın akı bileğimin gücüyle helalinden geçimimi sağlıyorum.Sana pahalı hediyeler alamam,istediğin lüks mekanlara götüremem diye mi hayıflanıyorsun..derdin ne?

Niçin birliktesiniz-Kendimi de hayatı da 'Sen' de gördüğüm için yetmez mi..yıldızlı sözlerle zihnini bulandırmak yerine bu gerçeği gözlerime bakarak göremiyor musun?

Gelecek-Birlikte isek bugünümü de geleceğimi de..dünyamı da ahiretimi de seninle geçirmek istediğimdendir.Gelecek,gözlerinde gördüğümden başkası değildir..ve gözlerimde gördüğünden.Kendi işimiz kuramasam,başkalarının yanında köle gibi çalışsam bu neyi değiştirir,ticari ünvanımla birliktesin benim varlığımla mı.Hani bir lokma ekmeği ikiye bölüp yiyecek,beraber üşüyüp aç kalacaktık.Hani benimle isen herşeye razı idin.Nedir bu sorgulama..benimle birlikte bir ömür mü istiyorsun,yoksa ileride emekliliğin için prim ödeyecek birini mi arıyorsun?

Çocukluk-Belki kendimden bile saklamak zorunda olduğum kötü bir çocukluğum oldu..belki benim için hayat seni tanıdığım günden itibaren başladı..ve takvimlerin geriye doğru giden kısmını yırtıp attım.İşte şimdi..bugün karşındayım,tüm geçmişim ve çocukluğum sonucu olan bugünkü halimle.Bu halim yetmiyor mu..bana bakıp ruhumu göremiyor musun,bu gbt araştırması neyin nesi,nasıl bir çocuksam öyle bir büyük olurum diye mi endişeleniyorsun?

Bunun gibi..bizi(beni) sıkan konular.

Teşekkürler paylaşım için


Saat: 00:07

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.