Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Erkekçe Genel (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/)
-   -   Erkek gözüyle ilişkinin unutulmayan anları (https://www.forumaski.com/erkekce-genel/84482-erkek-gozuyle-iliskinin-unutulmayan-anlari.html)

Jade 11.01.2014 19:01

Erkek gözüyle ilişkinin unutulmayan anları
 
Erkek gözüyle ilişkinin unutulmayan anları



[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Erkekler bizim gibi beş yaşından beri masalsı bir düğün hayal etmiyor. Fakat iş, ilişkide dönüm noktasına geldiğinde, düşündüğümüzden daha dikkatli ve duygusallar.

Bir arkadaşımın, nişanlısı ne zaman ilişkilerindeki önemli anlarla ilgili bir soru soracak olsa vereceği cevap bellidir. İster olay çok önemli olsun (yolda birlikte ilk yürüdükleri zaman), ister küçük bir adım ('aşkım' dediği ilk an), her zaman aynı yanıtı verir: "Galiba".

Cesur ol. Çoğu erkek bu konuda tam anlamıyla cahildir. Şöyle de bir gerçek var ki bizim için ilişkinin dönüm noktaları **** etrafında dönüp durur: İlk sevişme, birlikte alınan ilk duş, çıplak yapılan ilk kahvaltı... Bunlar bizim ilişki süresince yaşamak isteyeceğimiz anlardır çoğu zaman. Ama erkeklerin düşündükleri başka özel anlar da vardır elbette. Bazıları nefes nefese kaldıkları o ilk geceki heyecanı tekrar tekrar yaşamayı bekler.


Saat: 19:37

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.