Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Estetik ve Estetik Cerrahi (https://www.forumaski.com/estetik-ve-estetik-cerrahi/)
-   -   Kaç Yaşında Burun Estetik Ameliyatı Olunur? (https://www.forumaski.com/estetik-ve-estetik-cerrahi/151111-kac-yasinda-burun-estetik-ameliyati-olunur.html)

YeşiL6 15.04.2015 18:21

Kaç Yaşında Burun Estetik Ameliyatı Olunur?
 
Kaç Yaşında Burun Estetik Ameliyatı Olunur?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Burun ameliyatları için genellikle 18 yaşın beklenmesi gerektiği söylenir. Temel amaç, burun kemik ve kıkırdak yapılarının gelişiminin tamamlanmasının beklenmesidir. Daha önce yapılacak ameliyatların kemik ve kıkırdak gelişimini olumsuz etkileyeceğine inanılır.

Kemik ve kıkırdak gelişiminin tamamlanması erkek ve kadında farklı seyreder. Erkek çocuklarında bu gelişim 18 yaşında tamamlanırken, kız çocuklarında genellikle 16 yaşında kemik gelişimi tamamlanır. Bu nedenle, kız çocuklarında 16 yaşından sonra burun estetiği ameliyatı yapılabilirken erkek çocuklarında 18 yaşını beklemek gerekir.

Hangi yaşta burun ameliyatı yapılabileceği konusunda bu kural genel olarak uyguladığımız kuraldır; ancak istisnaları vardır. Örneğin, kişide ileri derecede solunum sıkıntısına yol açan sorunlar varsa 16 veya 18 yaşı beklemek gerekmeyebilir. İleri derecede solunum sıkıntısı ile yaşamın getireceği sorunları aşmak için erken dönemde yapılacak bir ameliyatın faydalarının olası zararlarından fazla olduğu düşünülür.

Bu durumda, 13-14 yaşında bile farklı burun ameliyat yöntemleri uygulanabilir ve kıkırdak gelişimine zarar vermemesi için büyüme potansiyelinin olduğu bölüm ameliyat sırasında korunur.



Aytaşı 22.04.2015 01:05

Cevap: Burun estetiği kaç yaşında yapılır?
 
Yaptırmasınlar artık,içim fena oluyor,bakamıyorum o burunlara...:cikcik::kiskis:

Behice 26.05.2015 18:54

Cevap: Burun estetiği kaç yaşında yapılır?
 
Gerektiğinde yapılır :D


Saat: 11:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.