|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Ballı Kuzu Fileminyon konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
23.08.2014, 17:19 | #1 (permalink) |
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Ballı Kuzu Fileminyon Ballı Kuzu Fileminyon Ballı kuzu fileminyon malzemeler: 300 gram kuzu eti 1 adet kırmızı soğan 1 adet domates 1 yemek kaşığı Süzme Çam Balı 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1 adet defne yaprağı 1 çay kaşığı karabiber 2 yemek kaşığı zeytinyağı Ballı kuzu fileminyon hazırlanışı: Kuzu etini zeytinyağı ve karabiberle iyice ovun. Eti tavada ya da ızgarada isleyip ardından pişmesi için fırına verin. Kırmızı soğanı incecik doğrayıp dolmalık fıstıkla beraber zeytinyağında kavurun, bu sırada tavaya defne yaprağını ekleyin. Fırınlanan eti ve Süzme Çam Balı’nı soğanlara ekleyip tavada iyice karıştırın. Son olarak ayrı bir yerde önceden püre haline getirilen domates ve kuş üzümlerini tavaya katıp suyunu çekene kadar hepsini pişirin. Ardından tavadaki defne yaprağını çıkarın. Eti çapraz dilimler halinde keserek tabağa soğanlı karışımı, üstüne de etleri dizip yemeği sıcak servis yapın.
__________________ SON... |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |