|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Asma yaprağında sardalya izgara tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
09.10.2014, 18:44 | #1 (permalink) |
| Asma yaprağında sardalya izgara tarifi Asma yaprağında sardalya izgara tarifi Asma yaprağında sardalya izgara tarifi malzemeler: 10 adet sardalya balığı 10 adet salamura ya da taze üzüm yaprağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Asma yaprağında sardalya izgara tarifi hazırlanışı: Önce yıkanan sardalya balıklarının üzerine tuz ve karabiber serpiştirerek lezzetlendirin. Balıkları üzüm yaprağına rulo yapar gibi sarın. Üzerlerini fırçayla zeytinyağlayıp ızgaraya koyun. Ortalama 5-6 dakika sonra çevirip, diğer yüzünü de kızartın. Servis tabağına alın. Yaprakları herkes kendi tabağının içinde çıkarın.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |