Asma yaprağında sardalya izgara tarifi Asma yaprağında sardalya izgara tarifi [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Asma yaprağında sardalya izgara tarifi malzemeler: 10 adet sardalya balığı 10 adet salamura ya da taze üzüm yaprağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz Karabiber Asma yaprağında sardalya izgara tarifi hazırlanışı: Önce yıkanan sardalya balıklarının üzerine tuz ve karabiber serpiştirerek lezzetlendirin. Balıkları üzüm yaprağına rulo yapar gibi sarın. Üzerlerini fırçayla zeytinyağlayıp ızgaraya koyun. Ortalama 5-6 dakika sonra çevirip, diğer yüzünü de kızartın. Servis tabağına alın. Yaprakları herkes kendi tabağının içinde çıkarın. |
Saat: 23:49 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.