Edirne Usulü Ciğer Tava Tarifi Edirne Usulü Ciğer Tava Tarifi Edirne'nin çok meşhur ciğer tavası, Edirne Usulü Ciğer Tava [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Malzemeler: 250 gr. Kuzu ciğer Tuz Tatlı kırmızı toz biber 1,5 kepçe eritilmiş tereyağ 1,5 kepçe sıvı yağ Un Hazırlanışı: Ciğeri ince yaprak şeklinde doğrayın. Doğradığınız ciğerleri bir kaba alarak tuz, tatlı kırmızı toz biber atarak harmanlayın. Tavaya eritilmiş tereyağ ve sıvıyağı alarak kızdırın. Ayrı bir kapta ciğerleri unlayın ve elekten geçirin. İyice kızan yağa ciğerleri atarak kızartın. Ciğerlerin fazla yağda kalmaması gerekiyor. Kurumaması için yaklaşık 1 dakika kadar kızarttıktan sonra yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun :) |
Cevap: Edirne Usulü Ciğer Tava Tarifi Çok LezzetLi Görünüyor EvdekiLere SöyLüyümde YapsınLar :D |
Cevap: Edirne Usulü Ciğer Tava Tarifi |
Cevap: Edirne Usulü Ciğer Tava Tarifi |
Cevap: Edirne Usulü Ciğer Tava Tarifi Evdekilerin boşver derken :) yorma manasında boşver dedim konuyu nasıl Anlıyorsun? |
Cevap: Edirne Usulü Ciğer Tava Tarifi Sabah mini kahvaltıyla duruyorum Hayatımla oynadı bu konu resmen :D |
Cevap: Edirne Usulü Ciğer Tava Tarifi Arnavut ciğer canım çekti :( |
Cevap: Edirne Usulü Ciğer Tava Tarifi @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] bu yemeği de notlarına al.dil1:kiskis: |
Cevap: Edirne Usulü Ciğer Tava Tarifi Alıntı:
Sen iste yeter dil1 kırmızı24 |
Saat: 09:50 |
Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.