|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Abanuş konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
09.11.2012, 15:58 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Abanuş
• Patlıcan 4 adet • Kuşbaşı et 200 gr. • Sivri biber 2-3 adet • Tereyağı 2 çorba kaşığı • Domates 3 adet • Sarımsak 3-4 diş
Sivribiber, domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin. Kabukları soyun. Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın, sarımsakları dövün. Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Servis tabağına alın. 200 gr. Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında suyunu çekene dek kavurun. Patlıcanlı karışımın üzerinde servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |