|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Abdigör Köfte konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
31.08.2015, 14:37 | #1 (permalink) |
| Abdigör Köfte Abdigör Köfte Malzemeler: 1.5 ( 3/2 ) Kg Dana Eti 1 Kg Pirinç 1 Su bardağı Sıvı Yağ 125 Gr Tereyağı 4 Adet Kuru Soğan 125 Gr Margarin Hazırlama Tarifi: Dana eti özel taşın içinde döveçle krem kıvamına gelene kadar iyice dövün. Soğanlar küp küp kesilip tuzla birlikte ete ekleyin. Orta boy portakal büyüklüğünde toplar şeklinde yuvarlanır ve tencereye alınan su kaynatılıp köfteler atın.Yarım saat kaynatın. Suda bekletilmiş yıkanmış pirinç tencereye alın ve suyunu çekene kadar pişirin. Margarin ve tereyağı bir tavada eritin. Tenceredeki köfte ve pilavın üzerine gezdirin. 5-10 dakika birlikte pişirip demlenmeye bırakılır. Demlendikten hemen sonra dilediğiniz şekilde süsledikten sonra Servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. ...
__________________ Kadının gücünü Hafife Alma. Her Yol Sana Çıkar Galatasaray ! |
31.08.2015, 15:18 | #2 (permalink) |
| Cevap: Abdigör Köfte Güzel görünüyor, olsa da yesek |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |