|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Kuşkonmazlı Bonfile konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
24.11.2012, 23:23 | #1 (permalink) |
why so serious? | Kuşkonmazlı Bonfile Kuşkonmazlı Bonfile Malzemeler 300 gram bonfile 4 adet kuşkonmaz 3 çorba kaşığı zeytinyağı Tuz,karabiber 2 diş sarımsak Yarım limon suyu Yapılışı: Etleri 1 saat limon suyu ve zeytinyağında dinlendirin. Kuşkonmazı da irice doğrayıp tuzlu suda 8 dakika haşlayın. Altı kalın tabanlı bir tencerede etleri sosuyla beraber koyup iki yüzünü de 5 dakika pişirin. Servis yapmadan önce haşlanan kuşkonmazı da içine atıp birlikte 2 dakika daha pişirin, istenirse tereyağı da ilave edilebilir. Tuz, karabiber serpip servis yapılır.
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |