|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Alabalık Dolması Nasıl Yapılır? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:16 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Alabalık Dolması Nasıl Yapılır? Gerekli Malzemeler: * 4 adet alabalık * 4 çorba kaşığı tereyağı * 1 adet soğan * 1 adet havuç * 2 diş sarımsak * 2 adet kerevizin yeşil sapı * 1 çay bardağı ceviz içi * 3 çorba kaşığı sirke * 2 çorba kaşığı zeytinyağı * limon dilimleri * 1 çorba kaşığı galeta unu * kekik * tuz Alabalık Dolması Yapılışı: 1. Tereyağı fırın kabında ısıtılır. Soğan, havuç, sarımsak ve ceviz içi tereyağında 5 dakika kavrulur. 2. Kekik, tuz, galeta unu ve 1 çorba kaşığı sirke eklenip, pişirilir. 3. Alabalıkların başları kesilip, içleri ve kılçıkları ayıklanıp tuzlanır. Hazırlanan harç balıklara doldurulur. 4. Doldurulmuş balıklar fırın kabına yerleştirilir. 1 çorba kaşığı sirke ve zeytinyağı üzerine dökülüp, orta dereceli fırında pişirilir. 5. Dilimlenerek limon dilimleriyle sıcak olarak servis yapılır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |