|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Domatesli Alabalık Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:17 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Domatesli Alabalık Tarifi Gerekli Malzemeler: * 8 adet alabalık filetosu * 6 adet domates * 2 çorba kaşığı domates püresi * 1 adet soğan * 4 diş sarımsak * 1 çorba kaşığı zeytinyağı * 2 adet limon suyu * maydanoz * tuz ve karabiber Domatesli Alabalık Yapılışı: 1. Balık filetoları temizlenip, yıkanır. Karabiber, tuz ve limon suyu ile terbiye edilir. 2. Bir tencerede zeytinyağında sarımsaklar ve soğan kavrulur. Domates püresi ve doğranmış domatesler eklenip, yaklaşık 10 dakika pişirilir. 3. Domates sosunun içerisine fileto balıklar dizilip, kaynamaya bırakılır. 4. Servis tabağına alınan balıkların üzerine maydanoz ve yemeğin suyundan konulup, sıcak olarak servis yapılır. |
14.01.2013, 12:18 | #2 (permalink) |
Everybody Fuc*** Jump
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Domatesli Alabalık Tarifi Bunu güveçte yapıyorum, daha lezzetli oluyor. Üstüne kaşarla tereyağ döktün mü, tamamdır bu iş ağzım sulandı bu gün yapim bari...
__________________ Anol shalom Anol sheh lay konnud de ne um... Flavum Nom de leesh Ham de nam um das La um de Flavne… |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |