|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Alabalık Izgara Nasıl Yapılır? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:21 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Alabalık Izgara Nasıl Yapılır? Alabalık Izgara için Malzemeler: * 200 gr.lık 4 adet alabalık * sıvı yağ * 1 su bardağı un * 1 adet limon * 2 adet defne yaprağı * karabiber ve tuz Alabalık Izgara Yapılışı: 1. Alabalıkların içi iyice temizlenip, bol suda yıkanır. Suyu süzüldükten sonra tuzlanıp, biberlenir. Limon üzerine sıkılır. 2. Alabalıkların karın boşluklarına yarımşar defne yaprağı yerleştirilir. Önce una bulanıp, daha sonra sıvı yağa batırılır. 3. Orta ateşteki ızgarada altlı üstlü pişirilip, sıcak olarak servis yapılır. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |