|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Kiremitte Alabalık Nasıl Pişirilir? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:24 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Kiremitte Alabalık Nasıl Pişirilir? Kiremitte Alabalık Malzemeleri: * 1 adet porsiyonluk alabalık (400 gr.) * 1 adet dilimlenmiş domates * 100 gr. taze mantar * 1 adet yeşil biber * 2 dilim halka kesilmiş kuru soğan * 2 diş dilimlenmiş sarımsak * 1/2 adet soyulmuş, dilimlenmiş limon * 1 adet defne yaprağı * 3 çorba kaşığı tereyağı * 1 dal maydanoz * Tuz * karabiber Kiremitte Alabalık Hazırlanışı: 1. Alabalığın karnı açılarak içi, solungaçları ve yüzgeçleri temizlenir. Soğuk su ile yıkanır. 2. Kiremidin üzerine önce limonlar, domatesin yarısı ve diğer malzemeler konulur. Temizlenen alabalık yerleştirilir. 3. Üzerine kalan yarım domates dilimler halinde yerleştirilir. Tereyağı, tuz ve karabiber konulur. 4. 150 dereceli fırında balığın üzeri kızaracak şekilde pişirilir. Sıcak sıcak kiremitte servis yapılır. 5. İsteğe göre ekmek yerine patates kızartması koyularakta servis edilebilir. |
14.01.2013, 12:25 | #2 (permalink) |
Gelmeyeceğim! dediği halde Neden mi bekliyorum, Zamanında “Gitmeyeceğim.” deyip gitmişti çünkü. | Cevap: Kiremitte Alabalık Nasıl Pişirilir? ÇAtıdaki kiremitleri hayal ettim bir an |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |