|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Pilavlı Alabalık Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:27 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Pilavlı Alabalık Tarifi Kullanılacak Malzemeler: 2 kg Alabalık 250 gr pirinç 500 ml su 2 çorba kaşığı tereyağı 4 adet taze soğan (ince dilimlenmiş) 1\2 bağ dereotu (kıyılmış) 1 adet limon kabuğu rendesi Tuz ve karabiber Pilavlı Alabalık Tarifi Hazırlanış: Pirinçlerinizi yıkayıp suda kaynatın..Pirinçler açıldıktan sonra süzdürün ve soğun sudan geçirin. Pirinçleri balık dışındaki tüm malzemelerle karıştırıp oda sıcaklığında bekletin. Alabalıklarınızı soğuk su ile yıkayın,durulayın. Tuz ve karabiberle iç ve dış kısımlarını lezzetlendirmeyi unutmayın. Pilav harcınızı balığın içine sıkıca doldurarak her bir balığı ayrı ayrı streç filmle sarın. Suyu kaynama noktasına getirdikten sonra altını kısın. Strece sarılı balıkları suya bırakın. 15 dakika kapağı kapalı bir şekilde pişirdikten sonra kevgir yardımıyla balıkları çıkartın ve streçlerini dikkatlice açtın. Alabalıklarınız servise hazır, afiyet olsun |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |